Smakföreställningar

Smakföreställningar2017-10-11T07:14:24+02:00

Essense of Laplands uppskattade föreställningar med berättelser, bilder, sånger och smakupplevelser med betoning på vilda smaker. Kom Lapplands natur & kultur nära på ett personligt och underhållande sätt.  Hålls på svenska eller engelska och på den plats och lokal ni valt.
Jag kommer till er!

Välj mellan:

Fjällviolen – Liten, men naggande god!

45 min föreställning med 5 smakliga tilltugg. Passar som aktivitet i samband med fikapaus eller som kortare aktivitet under en konferensdag.

Hjortronet – Fylld av smak som sitter i länge!

1,5 tim föreställning med 8-10 smakbitar.  En aktivitet för er som vill bli inspirerade, bli på gott humör, bli överraskade och få nya upplevelser av Norrbotten. Passar året om och för alla slags grupper, både besökare och lokalbor.

Kvannen – Stor, stolt och magnifik!

2,5 timmars underhållning med middagen. Tillsammans med det kök ni valt planeras en helkväll med unika rätter där jag i samråd med restaurangen bidrar med idéer och egenplockade vilda råvaror.  Ta del av smaker, sånger och berättelser. Passar er som vill ha en helkväll med god mat och underhållning på ett helt nytt sätt!

Förrätten/Efterrätten – överraskande del av måltiden.

En aktivitet där för- eller efterrätt utgörs av en föreställning med ca 6 smakbitar.  45 min med eller utan bildspel beroende på lokal och tillfälle. Smakbitar och tema kan med fördel anpassas efter grupp och plats (ex på teman: skog, fjäll, årstider, traditioner).

Läs artikeln om en föreställning
Till Start-sidan